YOGA OCH RIDRESOR

På mina resor får du ta del av underbara miljöer, välskötta och välskolade hästar, äventyr, sitsträning, yoga och mycket mer. Jag anordnar resor som jag själv vill åka på.

Yoga, sitsträning och dressyr i Alentejo i
Portugal 

I Alentejo på Monte Velho, drygt en timme från Lissabon hittar du detta vackra stuteri och arkitektritade lyxiga boutiquehotell för den kräsne ryttaren. Här får du rida på dressyrhästar av högsta kvalitet. Förutom dressyr på välutbildade Lusitano-hästar och välutbildad personal kommer vi att fokusera extra på ryttarens sits och yoga i soluppgången. 

Här får du njuta av vackra hästar, vidunderlig omgivning, god mat, smakfull inredning i det som har kommit att bli mitt andra hem. Du kommer inte vilja åka hem.

Datum 2020:​

  • 4 -10 oktober 

  • 11-17 oktober

  • 23-29 maj, 2021

Yoga och allroundridning i slottsmiljö i Polen

På den här resan bor vi som prinsar och prinsessor i detta vackra slott från 1600-talet. Bland böljande ängar, ekskog och små sjöar i Masuria i Polen rider,  yoga och äter vi gott.

 

Förutom den vackra miljön så har ägarna valt att investera i Tyska kvalitetshästar så som Holsteiner och Westphalian. Välj mellan tre program som passar alla nivåer. De erbjuder hoppning på bana, terräng eller dressyr för den som inte vill hoppa.

 

Nivån på både ridning och yoga anpassas helt utifrån din önskan och erfarenhet.

Datum 2021:

* 5 September - 11 September

Pia Wallberg

Tel + 46 70 540 11 15

e-mail: pia.wallberg100@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Equity Coach. Created by dandenell.se

Foto cred: Rui Godhino, Martin Jobeus m.fl.