top of page

OM MIG

Jag har drivit egen yogastudio, anordnat workshops, yoga och ridresor till världens alla hörn, samt instruerat på mängder av event och inspirationsdagar. 

 

Hästar är och har varit en central del i mitt liv sedan 10 års ålder. Jag är en hängiven ryttare, en pionjär inom ryttaryoga, KBT- terapeut och coach till ryttare i den absoluta världseliten. 

 

Att vidareutbilda mig, och ta del av den senaste forskningen är en självklarhet eftersom jag anser att vi aldrig blir fullärda. Den dag vi slutar att vara nyfikna och tycker att vi kan allt, då är det nog dags att göra något annat.

Kontakta mig om du också är nyfiken och vill lära dig mer om hur du kan bli en bättre ryttare och samarbetspartner till din häst.

Pia

Mitt intresse för människor, djur och resor har följt mig 

sedan jag var liten och jag är därför otroligt tacksam över möjligheten att kombinera detta i mitt yrke.

 

Jag har arbetat med träning och hälsa i större delen av mitt liv och som yogalärare i två decennier där jag har valt en bred och djup internationellt licensierad utbildning

(E-RYT 500h), inom meditation, medicinsk, terapeutisk, och mer fysisk yoga (Hatha, Anusara insp, ISHTA, Yin, Terapeutisk samt MediYoga). 

 

Det som driver mig är intresset för människors utveckling vilket bidragit till att jag har utbildat, samt varit mentor för, 100-tals yogalärare genom åren på bl.a Yoga for Life, The Academy och Om Yoga. Jag har även utbildat mig inom ledarskap, projektledning, medicin och psykologi.

bottom of page