SAGT OM PIA

Marita Encke Dahlin / Ridlärare level 3, C-tränare i dressyr och tävlingsryttare.

”Då Pia har en god kännedom om både ryttarens anatomi och om hur hästens träning påverkas av ryttaren, kan hon på ett professionellt sätt ge instruktioner som leder till goda resultat. 

 

Pia är lyhörd och ödmjuk inför ryttarens känsla och kan med sitt tränade öga ge snabb feedback på den effekt som hon ser. Det är ett nöje att samarbete med Pia då det alltid finns utrymme för dialog. 

 

Pia har alltid ett fokus på hästens bästa och utövar ett gott horsemanship. 

 

Jag kan varmt rekommendera Pia för både hästens och ryttarens bästa.” 

Jorun Lindell / Lärare och dressyrryttare: 

”Pia är den bästa. Hon har hjälpt mig oerhört mycket med min sits både hemma i Sverige och på hennes härliga resor när vi jobbat intensivt med sitsträning. 

 

Jag kan inte säga nog så mycket gott om Pia och hennes arbete. Jag är så tacksam för möjligheten att utvecklas i min ridning tack vare Pia och hennes kunskap.”

Joao Torrao, International Dressage rider, Team Portugal - ECS 2015-2020

 

”My Name is Joao Torrao, I am an international dressage rider at GrandPrix level. Pia and I started working together 2015.

 

She really is a great addition to our team. 

Basically Pia helps me to be a more balanced person for both my professional and my personal life.

 

In the physical aspects, she helped me to get more even in the saddle, stronger in my core and to have more knowledge about my body. Now I know better how to influence my horse by using my seat.

 

Pia has been teaching me some breathing exercises to help me get focused and calm down when I am a bit more stressed or cheer me up when I am a bit more down.

 

She also helped me to set my goals and how to build the road to achieve them.

In the past years Pia has become my advisor and above all a very good friend of mine.”

Lena Malmgren/ Veterinär, ryttare och hästägare.

"Jag har ridit och tävlat större delan av mitt liv (är 60+ nu). Jag har tränat för Pia sen 2015 i Sverige och på hennes härliga dressyr, yoga och sisttränings resor i Portugal. Det är synd att jag inte mötte henne tidigare i livet.

 

Pia har ett fantastiskt sätt att lära ut kroppsmedventenhet, smidighet och liksidighet. Allt för att vi ska bli mer medvetna och bättre ryttare. Jag hade gärna haft dom kunskaperna tidigare i mitt ryttarliv.

Lotta Higgins/ Massageterapeut, hängiven ryttare och hästägare: 

 

”Jag kan varmt rekommendera Pia! Proffsigt med stort kunnande och medkänsla.”

Kristina, leg psykolog och mångårig ryttare:

"Jag har fått stor hjälp av Pia på en ridyoga kurs. Hon hjälpte mig att få en verklig "kroppskänsla" för en korrekt sits och därmed en bättre målbild för alla mina ridpass.

 

Både hästarna och mina ridlärare märker en skillnad.

 

Pia har med sitt stora engagemang och varma, positiva sätt - och lite olika tekniker - en stor förmåga att utveckla ryttare."

Pia Wallberg

Tel + 46 70 540 11 15

e-mail: pia.wallberg100@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by EquitumCoach. Created by dandenell.se

Foto cred: Rui Godhino, Martin Jobeus m.fl.